• Sinds twee seizoenen werkt de vereniging met een spelervolgsysteem, dat beschikbaar is voor alle senioren- en jeugdteams. Het systeem kan worden gebruikt voor het monitoren van de ontwikkeling van spelers, het bijhouden van administratie (zoals aanwezigheid, was-/rijbeurten en speelminuten) en het communiceren met teamleden.

Alle inloggegevens zijn via de coördinatoren beschikbaar, voor zover deze nog niet aan leiders/trainers verstrekt zijn.

Op maandag 24 september zal een afgevaardigde van het spelervolgsysteem, Dotcom, in het clubhuis van de vereniging een presentatie geven over het gebruik van het systeem. Ook zullen alle mogelijke vragen beantwoord worden.

Alle trainers en leiders van senioren- en jeugdteams zijn van harte uitgenodigd om deze avond bij te wonen. Vanaf 20.15 uur is de kantine geopend voor een kop koffie. Het programma start officieel om 20.30 uur en zal ongeveer een uur duren.