• In het verleden organiseerden we ieder jaar een drukbezochte eindeseizoensbijeenkomst voor jeugdleiders en -trainers. Vanwege corona is deze avond de afgelopen twee jaar niet doorgegaan, maar dit jaar willen we deze oude traditie weer hervatten.

Daarom zijn woensdag 6 juli aanstaande alle jeugdleiders en -trainers uitgenodigd voor de jaarlijkse eindeseizoensbijeenkomst in het clubhuis van Hooglanderveen. Vanaf 19.00 uur zullen koffie en thee klaarstaan, voordat om 19.30 uur afgetrapt zal worden.

Traditioneel kijken we terug op dit seizoen, blikken we vooruit naar komend seizoen en staan we stil bij een aantal relevante onderwerpen.

De avond wordt besloten met een drankje en de bekendmaking van de voorlopige teamindeling voor komend seizoen.

Aanmelden is niet nodig, het is gewoon binnenlopen. We hopen veel jeugdkader deze avond te mogen verwelkomen.