•

Met een mooi lang paasweekend voor de deur realiseer je je weer extra dat de lente echt begonnen is. Fluitende vogels, groener wordende bomen, een heerlijk nieuw begin. Dat is voor het voetbalseizoen juist omgekeerd. Hier lopen de competities naar het einde. De periodes dat de prijzen verdeeld worden.

Een voetbalrijke week:

Zondag gestart bij Elinkwijk in Utrecht waar we het beste van het spel hadden maar waar het onthouden van één of misschien wel twee penalty momenten ons slecht deed en de tegenpartij hoop gaf.

Dinsdag de puike prestatie in Turijn waar de volle buit werd binnen gehaald tegen veler verwachtingen in, ja ook die van mij.

Woensdag op het eigen sportpark genietend van de mannen van O17-1 die IJsselmeervogels uitkomend in de derde divisie tijdens de halve finale lang bij konden houden en goed partij gaven maar helaas hier het beker avontuur zagen eindigen. Tijdens de tweede helft van de mannen werden op onze mooie videowall de beelden vertoond van die andere halve finale tussen twee grootmachten uit Engeland. Met een scheef oog af en toe naar binnen kijkend, zagen we daar ook een bizarre strijd ontstaan. Kortom het balletje rol soms de kant op waar je niet helemaal op rekent.

Hoop dat het tweede paasdag ook het geval zal zijn. SCH’44  komt op bezoek en zij staan stevig op de derde plek in de stand. Moeten terug naar 20 januari waar zij de laatste nederlaag te incasseren kregen tegen Kampong, onze tegenstander in de laatste uitwedstrijd van dit seizoen. Positief voor onze mannen is dat we de uitwedstrijd in Harmelen op zondag 2 december met een keurige 0-2 overwinning hebben afgesloten. Een mooi lente weekend, positieve instelling, tomeloze inzet en volop support van de kanten kunnen wel eens de ingrediënten zijn van een mooi slot van deze voetbalweek.

Tweede paasdag is tuincentrum Hartogsveld de balsponsor

Tuincentrum Hartogsveld is al jarenlang een trouwe balsponsor en zo ook dit seizoen. Bij velen is hun nieuwe zaak misschien nog niet zo bekend, maar in het voorjaar is een bezoek aan hun mooie tuincentrum aan de Hogeweg (naast het chauffeurscafé De Tweede Steeg) zeer de moeite waard. Hier krijg je echt zin in de lente. Mooie, betaalbare, inspiratie voor een levendig buitengebeuren of een mooi lenteboeket. Je vindt het daar allemaal. In een sfeer die zich het meest als onthaastend laat omschrijven. Deze ontspannen sfeer hopen we maandag langs de velden ook te ervaren met hopelijk een mooi resultaat van het keurkorps, zodat we er na de vele aanmoedigingen na de wedstrijd er een drankje extra op kunnen nemen. Nagenietend van de mooie voetbalweek, liefst met de driepunten in de zak.

Graag tot maandag!

Sponsorcommissie