• Afgelopen seizoen heeft de jeugd van vv Hooglanderveen nieuwe tenues gekregen. Een groot deel van de oude tenues gaat via een sponsor naar een goed doel. Echter ook kleine organisaties profiteren soms van deze kans. De stichting Help Burkina is zo'n kleinschalig initiatief. Via een lid zijn ongeveer 30 tenues verscheept (letterlijk via een schip, de goedkoopste optie, door de tassen in loze ruimtes van een container die die kant op ging te plaatsen) naar Koupela in Burkina Faso. Na een lange tocht zijn de tenues aangekomen en inmiddels in gebruik genomen. Zoals in onderstaand filmpje, door ons toegezonden door de oprichter van de stichting, te zien zijn de eerste doelpunten al gemaakt en hebben de jongeren er veel plezier van.

Kijk ook eens naar het verschil in omstandigheden, geen strakke kunstgras velden of ├╝berhaupt gras en lichtmetalen doelen. Maar wie weet, misschien is een toekomstig speler in de eredivisie wel begonnen in een oud tenue van onze vereniging. . .

Tweede leven oude tenues vv Hooglanderveen in Burkina Faso