• Na een te gekke eerste ronde start direct na de meivakantie de tweede cyclus trainingen van Voetbalschool Sportivun. Dit betekent iedere vrijdag van 16.30 – 17.30 uur toffe trainingen op de velden van vv Hooglanderveen. De cyclus bestaat uit 7 trainingen, die plaatsvinden tussen 13 mei en 1 juli. We slaan 27 mei over, omdat dit de dag na Hemelvaartsdag is.

  Hoe is het programma opgebouwd?

  Een goede dribbel- en passeertechniek is essentieel voor een voetballer, ongeacht de positie op het veld. Je verbetert er namelijk je balbeheersing mee, waardoor je meer tijd voor jezelf creëert om te handelen op het veld. En zo gaat je spelniveau flink omhoog. In 5 hoofdtrainingen besteedt een trainer van Sportivun aandacht aan jouw dribbel- en passeerkwaliteiten. Die hoofdtrainingen worden op vrijdag 13 mei voorafgegaan door een gratis kennismakingstraining. Voor jouw kind een uitgelezen kans om kennis te maken met het programma en de trainingswijze van Sportivun. En naderhand zit je nergens aan vast, dus in het slechtste geval heb je gratis een toffe training gevolgd! Bovendien maakt de trainer aan de hand van een parcours een persoonlijk rapportje op, zodat je ziet waar jouw verbeterpunten liggen. Het programma wordt op vrijdag 1 juli afgesloten met een gratis vriendjes- en vriendinnetjestraining. Hier mogen de deelnemers al hun beste vriendjes en vriendinnetjes mee naartoe nemen. Ook tijdens deze laatste training vindt er een beoordelingsmoment plaats en wordt jouw rapportje gecompleteerd. Zo brengen we ieders progressie in kaart!

   

  Aanmelden

  • Deelname aan het volledige programma (5 hoofdtrainingen + 2 gratis trainingen) kost €55,-.
  • Het is ook mogelijk je alleen aan te melden voor de gratis kennismakingstraining, vriendjes- en vriendinnetjestraining (€0,-) of de 5 hoofdtrainingen (€55,-).
  • Ga naar sportivun.nl/product/voetbalschool-vv-hooglanderveen-13-mei-1-juli/ voor alle informatie en de mogelijkheid om jezelf aan te melden!
  • Neem voor vragen contact op met Sportivun via info@sportivun.nl of met Justin Veenhuizen via 06-37168362.