• Trainingsstage bij FC Utrecht

  Afgelopen periode hebben diverse kinderen al de mogelijkheid gekregen om op trainingsstage te mogen bij FC Utrecht. Wat een mooie en unieke ervaring. Samen met een groepje van ongeveer 12 kinderen uit de regio een hele leuke training krijgen van begeleiders vanuit FC Utrecht en ook gecoacht worden door een aantal jeugdspelers van FC Utrecht. En dat met de Galgenwaard op de achtergrond.

  Voor aanvang gaan alle kinderen naar de kleedkamer waar ze een hesje met hun eigen nummer krijgen. De ouders krijgen op de tribune een gezamenlijke uitleg over het doel van de stage en tips voor de begeleiding van hun kind.

  Mooi is te zien dat Utrecht de nadruk legt op voetbal plezier. Ondertussen vertrekken de kinderen gezellig met zijn allen naar het veld toe. Hier worden heel veel 1 tegen 1 en 2 tegen 2, 2 tegen 3 situaties gespeeld met als afsluiting natuurlijk een leuk partijtje.

  Het is heel mooi om te zien hoe kinderen die elkaar helemaal niet kennen al zo leuk samen kunnen voetballen. Na afloop van de training weer even met zijn allen naar de kleedkamer om de spullen in te leveren en helemaal moe weer naar huis.

  Na 3 leuke trainingen zit het er weer op, vanuit FC Utrecht krijgen de kinderen een mooi certificaat en volgt na enige dagen de terugkoppeling.

  Al met al een hele leuke ervaring voor de kinderen en trotse ouders.

  pr-communicatie@vvhooglanderveen.nl