• Aanpassingen in het trainingsschema en de coronamaatregelen doorgevoerd
  • Beste leden,

Naar aanleiding van de persconferentie op 14 januari 2022 zijn er aanpassingen doorgevoerd in het trainingsschema én de coronamaatregelen:

* er mag weer zonder tijdsbeperking, zonder 1,5 meter en door iedereen getraind worden! Vanaf maandag 17 januari geldt daarom het reguliere trainingsschema weer.

* in het weekend van 15/16 januari 2022 zullen de kleedkamers nog gesloten zijn. Omdat voor iedereen boven de 18 nog wel een CTB verplicht is voor toegang tot de kleedkamers, blijven de kleedkamers voor de O23, Senioren en Krasse Knarren sowieso vooralsnog gesloten. We kijken nog of de kleedkamers doordeweeks voor jeugd wel open kunnen.

* Publiek is nog steeds NIET toegestaan tijdens trainingen en wedstrijden. Wees verstandig en help ons als club door ook daadwerkelijk niet te komen kijken. Het scheelt een hoop ergernis, werk en geld wanneer wij of een boete hiervoor krijgen of hiervoor weer corona controleurs in moeten schakelen.

Bij wedstrijden is een max. van 3 begeleiders per team toegestaan, incl. grensrechter. Wij hopen dat iedereen zijn eigen verantwoordelijkheid hierin neemt.

* De kantine is open voor afhaal. Vanaf 13 jaar wel mondkapje verplicht tijdens het afhalen.

Johan
    Bestuurslid Voetbal Operationele Zaken