• KOM JIJ MET ONS TRAINEN IN DE HERFSTVAKANTIE?

Beste leden, ouders, verzorgers en trainers,

Op woensdag 18 oktober organiseren wij als 1ste elftal een trainingsdag voor de jeugd tot en met 13 jaar. Dit is een unieke kans voor jou / uw kind om te leren van hoofdtrainer Ulrich Landvreugd, die zelf op hoog niveau gevoetbald (o.a. Ajax, Cambuur Leeuwarden en Ipswich Town) en getraind heeft (Eemdijk en Barnet). De trainingsdag start om 09:00 uur op het Willem Tomassen Sportcomplex. Na een korte introductie zal je worden opgedeeld in groepen die verschillende oefen- en spelvormen zullen verrichten. Deze zijn naast plezier gericht op de volgende punten:

• Voetbalcoördinatie
    • Passen / Trappen / Aannemen
    • Handelingssnelheid
    • Positiespel
    • 1 vs 1 situaties

Lunch en tussendoortjes worden door ons verzorgd. De trainingsdag eindigt om 16:00 uur met een prijsuitreiking. Het zal natuurlijk leuk zijn als ouders/verzorgers hier een kijkje bij komen nemen! Kosten voor dit evenement bedragen 15 euro per deelname, welke ten goede komen van de vereniging. Wil jij (of uw kind) aan deze dag deelnemen? Stuur dan een mail naar mikebrandsen94@hotmail.nl met daarin de volgende informatie:

• Voornaam en achternaam:
    • Leeftijd:
    • Team:
    • Tel-nr:
    • Allergieën:

De kosten van dit evenement kunnen contant betaald worden voorafgaand aan het evenement of worden overgemaakt naar NL74RABO0123106370 tnv M.Brandsen met vermelding van de naam van uw kind.

We hopen jullie graag te verwelkomen!

Selectie 1ste elftal