• De vakantie is pas net begonnen maar in dit bericht even een paar belangrijke aandachtspunten voor de opstart van het nieuwe seizoen. Vanaf 2 september beginnen de trainingen voor de recreatieteams weer. Diverse selectieteams zullen al eerder beginnen met trainingen.

  Toegang ballenhok en kleedaccommodatie

  Vanaf 5 augustus zijn de spelmaterialen weer beschikbaar. Vanaf dit seizoen vindt toegang tot het ballenhok, je locker en de kleedaccommodatie plaats via een toegangscode. Deze code werkt alleen op bepaalde momenten. Deze zijn:

  • Maandag tot en met donderdag: van 15.30 tot 23.00 uur
  • Vrijdag: van 15.00 tot 21.00 uur
  • Zaterdag en zondag: van 7.00 tot 19.00 uur

  Buiten deze momenten is er geen toegang mogelijk. Deze maatregel is, evenals de inmiddels geplaatste camera’s, noodzakelijk om diefstal van materialen, zoals we dat afgelopen seizoen te vaak hebben gehad, zoveel mogelijk te bemoeilijken en voorkomen.

  De toegangscodes en je teamlockernummer ontvang je bij het ophalen van je teamtas met o.a. de kleding. Selectieteams die eerder toegang nodig hebben i.v.m. trainingen kunnen bij hun coördinator terecht. Zij beschikken voor hun teams over een overzicht van codes. Indien jouw coördinator nog op vakantie is, dan kan je terecht bij Caspar Tondeur (bestuurslid-voetbalzaken@vvhooglanderveen.nl).

  Uitgifte kleding jeugd

  De kledinguitgifte zal iets anders verlopen dan andere jaren. Er is helaas geen weekend beschikbaar waarop dit mogelijk is. De uitgifte van jeugdkleding vindt (in principe) plaats op 24 en 31 augustus van 9.00 tot 15.00 uur, maar houd de website in de gaten voor eventuele aanvullingen. Je wordt dan gevraagd om een uitgifteformulier te ondertekenen dat aan het eind van het seizoen weer wordt gebruikt ter controle bij de inname.

  Bespeelbaarheid natuurgras

  De natuurgrasvelden hebben groot onderhoud gehad in de zomer. Deze zijn vanaf 31 augustus weer bespeelbaar. Voor die tijd dus a.u.b. de velden 2, 3 en 6 niet gebruiken.