• Tonsen Advies nieuw Business Club lid van onze club

  Voorafgaand aan de laatste thuiswedstrijd is de sponsorovereenkomst van Tonsen Advies ondertekend. Caspar Tondeur, als lid van verdienste van onze mooie vereniging een zeer bekend gezicht, is eigenaar van Tonsen Advies, een organisatieadvieskantoor voor bedrijven in de financiële sector.

  Tonsen Advies begeleidt klanten bij het digitaal transformeren van hun organisaties, van a tot z. Pragmatisch, doelgericht en onafhankelijk – dat zijn de kernwaarden van ons nieuwe lid van de Business Club. Neem vooral een kijkje op de website www.tonsen.nl

  We hebben Caspar leren kennen als ambitieuze bestuurder binnen onze vereniging en zover we dat kunnen beoordelen spat dat ook van zijn onderneming af. Hier kan hij al zijn energie volledig in kwijt. Uiteraard naast de zorg voor zijn jonge gezin en het lidmaatschap van de ledenraad bij de KNVB.

  Als trotse jonge vader met dochter en vrouw onder de begeleiding van zijn moeder waren 3 generaties Tondeur getuigen van de start van de sponsoring als Business Club lid van VV Hooglanderveen.

  Caspar, hartelijk bedankt voor je support.

  De sponsorcommissie.

  sponsoring@vvhooglanderveen.nl

 • Links sponsorcommissie Marcel Wendel | Rechts Tonsen Advies Caspar Tondeur