• Komende zomervakantie organiseert Sportivun weer een heel tof en leerzaam voetbalkamp bij ons op ons sportpark. Een ideale mogelijkheid om toch nog even lekker te voetballen in dit bizarre jaar. In samenwerking met het voetbaltijdschrift PANNA! wordt de PANNA! Football Experience
    georganiseerd, hoe tof is dat!?

PANNA! Football Experience

PANNA! Football Experience is er voor iedereen die de ultieme voetbalbelevenis zelf wilt meemaken. Verbeter je techniek, inzicht, motoriek en heb de tijd van je leven met je huidige- of nieuwe vrienden. In het programma staan de nieuwste oefenvormen maar ook zijn er dagelijks challenges waarmee je mooie prijzen kan winnen en iedereen versteld kan laten staan door jou voetbalkwaliteiten. Dit is in een veilige omgeving waarin ieder individu wordt gerespecteerd en daardoor het maximale uit zich zelf kan halen.

Datum: 3 t/m 7 augustus – PANNA! Football Experience VV Hooglanderveen

Exclusieve Clubkorting
    Als je bij VV Hooglanderveen lid bent, krijg je bovendien 15% korting! Vul de kortingscode ‘CLUB-20’ in het opmerkingenformulier en krijg je korting teruggestort!

Ps. Mocht de zomervakantie onverhoopt toch niet doorgaan – maar daar gaan we natuurlijk niet van uit – dan krijgt iedere deelnemer zijn of haar inschrijfgeld terug. Meer informatie over het coronabeleid is te vinden op www.sportivun.nl/coronabeleid