• Op zaterdag 15 juni en zaterdag 22 juni heeft het AFAS Jeugdtoernooi plaatsgevonden waarmee het voetbalseizoen op een leuke manier is afgesloten. Op beide toernooidagen was er de gezellige bekende toernooisfeer en zijn er leuke en spannende wedstrijden gespeeld. In bijgaande fotoboek is een foto-impressie opgenomen van het toernooi op 22 juni, gemaakt door Anke Eekma.

We hebben over beide dagen in totaal 150 teams van 39 verenigingen van binnen en buiten de regio ontvangen. Op zaterdag 15 juni hebben de JO8-JO11 en de MO11 gespeeld. Op zaterdag 22 juni is er door de JO12, JO13 en MO13 gespeeld. Daarnaast was er wederom voor alle deelnemende teams de penaltybokaal met de strijd welk team in de poule de meeste penalty's kan scoren. Daarmee kon een extra beker worden gewonnen. Een uniek en bijzonder onderdeel wat heel veel kinderen ontzettend leuk vinden.

Deze twee toernooidagen konden niet worden georganiseerd zonder de hulp van alle vrijwilligers. Daarom een speciaal dankwoord hiervoor. Dankzij jullie hulp hebben heel veel kinderen twee hele mooie dagen gehad.

Op naar een succesvol toernooi volgend jaar.
    Toernooicommissie Thuistoernooi