• Beste leden, trainers, leiders en ouders,

Het nieuwe seizoen is weer gestart en dat betekent dat er weer teamfoto’s gemaakt worden voor onze Website en de NoppenNewz. De foto’s worden gemaakt door Anke Eekma en Jean-Paul van Rijswijk.

Op zaterdag 12 en 19 september staat één van hen op veld 6. Wij verzoeken jullie om je daar voor de wedstrijd met je team te melden. Dit kan tussen 8.00 uur en 14.30 uur.
    Op zondag 13 en 20 september staat één van hen op het pleintje bij het wedstrijdsecretariaat. Je kunt je daar met je team melden tussen 10.30 uur en 13.00 uur. Uiteraard in je wedstrijdkleding.

Hoe doen we dat in Corona tijd?
    Teams jonger dan 18 jaar kunnen in de gebruikelijke opstelling op de foto. De trainer en leider houden 1,5 meter afstand van het team.
    Teams vanaf 18 jaar worden, met inachtneming van 1,5 meter afstand van elkaar, gefotografeerd.

In verband met privacy is deelname aan de teamfoto op vrijwillige basis.

Namens de commissie PR & Communicatie,

Ingrid van Kleinwee