• Yesss - Doe mee én win > Dit kan online t/m 24 november 2020
  • Steun onze sponsoren! Jouw steun wordt zeer op prijs gesteld!

Houtrust & Ruimte Wim Tomassen biedt spelers én bezoekers van VV Hooglanderveen het hele jaar door alle ruimte met extra, gratis parkeergelegenheid op de zaterdagochtend. Maar ook op het terras en in het restaurant krijg je in Houtrust volop de ruimte!

Met inachtneming van de coronamaatregelen is het goed toeven bij de buren van de club. Eet, drink, geniet! Een drankje doen, vorkje prikken of een Houtrust QuicheToGo bestellen? Check www.houtrust.com en Facebook voor aantrekkelijke acties.

Hé, even dimSen nu...

Hé, even DimSen nu... > Vanaf heden zijn wij geopend om gerechten af te halen. Bekijk hier ons actuele afhaalmenu.

Merlo to go in bijzondere tijden: Vanaf vrijdag 1 mei gaat Merlot.nl  speciale gerechtjes maken voor bij u thuis! Daarbij kunt u ook genieten van onze prachtige wijnparels. “Merlot to go” is o.a. “9 keer proeven”: Geen werk in de keuken, géén gedoe, maar direct genieten! U kunt bij ons afhalen maar ook bezorgen wij bij u thuis in de gemeente Amersfoort van donderdag t/m zondag.

Klik op << Merlot to go >> om te bekijken en te bestellen!

Deze tijd vraagt om “Out of the box” denken, niets is wat het 2 maanden geleden was. Toch verandert één ding nooit, de liefde voor ons vak. We willen smaken blijven delen, culinair blijven verrassen en gasten laten genieten van onze creaties. Zelfs tijdens “online” evenementen bieden wij deze mogelijkheid. Binnen 2 uur voor aanvang event leveren wij onze box af op ieder gewenst adres in Nederland, dit geeft toch echt een extra dimensie aan je “online” event. Food is nu eenmaal “live”.Wat kan je kiezen?

Klik hier voor meer uitleg en mail naar paul@vanessencatering.nl voor bestelling, maatwerk en prijzen.

Topkwaliteit uit Amersfoort. Van Essen Catering bereidt 3 soorten asperge maaltijden én levert jouw bestelling door héél Nederland op elk huisadres en op welke dag jij wilt. De aflevering is voorzien van een handgeschreven persoonlijke boodschap. Voor meer informatie klik je op www.zeghetmetasperges.nl of  kies én bestel direct. Proef, ervaar én beleef de verrukkelijke asperges van Van Essen Catering

Excellente service met een knipoog. Ben je toe aan nieuwe lenzen, bril of een trendy zonnebril? Bezoek dan Eye Wish opticiens in Vathorst. Op vertoon van jouw clubpas ontvang je nog eens extra kassakorting.

Hoogwaardige kwaliteit met 10% korting op alle 123 huismerk artikelen. Klik hier voor 10% korting op jouw aankoop.