• Eindstand Grote Club Actie 2021

Vandaag 1 december 2021 kan de club jullie berichten dat in de periode 18 september tot en met 30 november 2021 ontzettend veel lootjes van de Grote Club Actie zijn verkocht. Lees verder

• Startsein voor voetbalplaatjes vvHooglanderveen sparen bij Jumbo Vathorst
  • Afgelopen zaterdag 13-11-2021 was het zover: de leiders van de jeugd t/m MO16/JO16 konden de verzamelalbums komen afhalen in de kantine.

• Eigenaar van Jumbo Vathorst, Marco Vos deelde afgelopen zaterdag het eerste exemplaar uit aan voorzitter vv Hooglanderveen Norbert van Hengstum.

• Fantastisch dat gelijk de eerste dag al van 90% van de 89 teams de albums door hun leiders zijn opgehaald!  De albums werden door veel leiders direct uitgedeeld aan hun pupillen, die er meteen enthousiast indoken, want je wil natuurlijk eerst zien hoe je eigen foto en die van je teamgenoten is geworden!

• Voor de meesten was het een verassing dat de eigen foto op de voorkant staat. De reacties waren erg positief, zo te horen kon het album de goedkeuring wegdragen van de jeugd, de leiders en ouders.

Van de volgende teams kunnen de albums op zaterdag 20 november door de leider of een ouder worden opgehaald in de kantine tussen 11:15 - 14:45 uur:

JO8-1, JO8-8, JO12-2, JO12-3, JO13-6, JO14-3, JO15-1, JO15-4

Heeft iedereen in jouw team al een album ontvangen, maar jij/jouw kind nog niet, terwijl je wel op de foto bent gegaan in september? Stuur dan een mailtje ovv naam van de speler + teamnaam/-nummer naar voetbalfotoboek@vvhooglanderveen.nl

Vanaf morgen kan het sparen beginnen!! Bij elke EUR10,- die bij de Jumbo in Vathorst wordt besteed ontvang je een setje voetbalplaatjes. De spaaractie loopt van 15 november 2021 t/m 9 januari 2022.

In januari 2022 wordt nog een ruilbeurs georganiseerd.

• En nog een tip;

Ben je nog op zoek naar een origineel Sint- of kerstkadootje? Als je het album openslaat zie je op de linker pagina voorbeelden van producten met jouw foto/foto van jouw kind, die je kan bestellen in de webshop. Op die pagina vind je ook jouw unieke code om die producten te bestellen.

Veel plezier en succes met het sparen van alle fotoplaatjes in vv Hooglanderveen voetbalalbum.

Jubileumcommissie Werkgroep voetbalalbum

pr-communicatie@vvhooglanderveen.nl