•

Net als voorgaande jaren doet onze vereniging weer mee aan de Grote Clubactie. Ook dit jaar reserveren we de totale opbrengst die de vereniging hiermee binnenkrijgt voor het Jeugdkamp aan het einde van het seizoen. Zo komt het geld gewoon weer terug bij de jeugd, die het ook heeft binnengehaald.

Vanaf zaterdagmorgen 12 september 2020 liggen de boekjes klaar bij het "nieuwe tijdelijke" wedstrijdsecretariaat. De start van de verkoop is zaterdag 19 september 2020 a.s. vanaf 19:00 uur.

Voor onze lotenverkopers richten wij ons op de deelnemers aan het Jeugdkamp. Alle jongens en meisjes die uitkomen in de O8 t/m O13 zullen meedoen aan de verkoop van deze loten. Leiders haal de boekjes op en deel deze zo snel mogelijk uit.

Dit jaar is er lotenverkoop middels een eenmalige machtiging of per QR code De koper vult zijn / haar naam, adresgegevens en bankrekening in op de intekenlijst van het verkoopboekje en plaatst zijn of haar handtekening daarbij of scant de QR code op het lootje en kiest voor het aantal loten. Neem dus nooit geld aan!

De koper ontvangt een bedankkaartje én deurzegel (ook aanwezig in het verkoopboekje). Het ingevulde verkoopboekje wordt weer ingeleverd én dat is alles !!

Grote Clubactie 2019

1. Klik hier voor het instructiefilmpje
    2. Klik hier én deel de link binnen jouw sociale netwerk
    3. Of koop een lot bij een jeugdspeler via het lotenboekje

Iedereen die onze club een warm hart toedraagt kan loten aankopen!

Let op: Als teamspeler in de leeftijdscategorie O8 t/m O13 ontvang jij op zaterdag 19-09-2020 omstreeks 19:00 uur een mailbericht met een link voor de persoonlijke pagina. Deze pagina kan je met bekenden delen. Het voordeel is dat jij op jouw naam online loten kan laten aankopen. Denk hierbij aan vaders, moeders, broers, zussen maar ook opa's en oma's en alle andere bekenden.

Yes! vv Hooglanderveen doet mee...

De koper ontvangt het lotnummer op de afschrift van zijn of haar bankrekening. Met dat nummer kan de koper dan na de trekking op 9 december 2020 controleren op de website www.clubactie.nl of er een prijs is gewonnen.

Zaterdag 31 oktober 2020: de leiders leveren de ingevulde verkoopboekjes in. Die zaterdag zit iemand van de grote clubactie in de bestuurskamer om de boekjes in ontvangst te nemen vanaf 09:30 uur. De leider krijgt het cadeautje mee dat iedere lotenverkoper binnen zijn/ haar team van de vereniging ontvangt.

Iedere verkoper krijgt een cadeau. Het bestverkopende team krijgt een extra prijs en de drie beste verkopers krijgen een leuke prijs.

De opbrengst komt ten goede van het "Van Essen Catering & Events" Jeugdkamp 2021 is er de extra stimulans om loten te verkopen. Verkoop jij 20 loten of meer dan is jouw deelname aan het Jeugdkamp geheel gratis (je hoeft dan dus geen inschrijfgeld te betalen).

Het verkopen van loten levert géén punten op voor het vrijwilligersbeleid. De opbrengst komt volledig ten goede aan jeugdkamp in 2021 en vloeit terug naar de "verkopertjes".

Zet hem op héél véél succes met de verkoop laten wij dit jaar met zijn allen een top resultaat behalen.

Met vriendelijke groet,

Frank van Zijll