• Start Grote Club Actie
  • Doe Mee aan De Grote Clubactie, Steun de Club én Win Geweldige Prijzen!

Vandaag 23-09-2023 gaat De Grote Club Actie van start. Doe méé en koop lootjes. De grote club actie loopt door tot 13 november 2023. Je maakt kans op mooie prijzen!

Het aankopen van loten kan op 3 manieren zowel bij de jongens én de meisjes:

Klik op de link - vul jouw gegevens in - én bestel direct online jouw aantal gewenste loten.

Algemene pagina losse loten

Algemene pagina superloten

• Waar gaan wij de opbrengst aan besteden? Dit jaar gaat de opbrengst naar het Van Essen Catering & Events Jeugdkamp dat plaatsvindt tijdens het Hemelvaartweekend (10 mei 2024). Met andere woorden, het geld dat we samen ophalen, komt rechtstreeks ten goede aan degenen die de loten verkopen. Een echte win-win!

De hoofdrolspelers in deze actie zijn onze jonge enthousiaste J&M lotenverkopers, die vallen in de leeftijdscategorieën O8 tot en met O13.

Maar dat is niet alles! > Op 23-09-2023 ontvangt elke lotenverkoper zijn eigen coole verkooppagina. Deze verkooppagina wordt per mail verstuurd. Deze persoonlijke pagina is een geweldige manier om loten te verkopen aan familie en vrienden die wat verder weg wonen maar onze club nog steeds willen steunen. Dus deel de link zoveel mogelijk!

Belangrijk: > Lever de ingevulde verkoopboekjes uiterlijk zaterdag 4 november in bij het wedstrijdsecretariaat. Er staat daar een grote box waar alle boekjes veilig in gedaan kunnen worden.

Geweldige prijzen > De beste drie verkopers op de club kunnen rekenen op een mooie prijs. En als je 25 of meer loten verkoopt, kun je gratis deelnemen aan ons jeugdkamp en ontvang je een speciale medaille van De Grote Clubactie. Hoe cool is dat?

Laten we dit jaar samen ons best doen om veel loten te verkopen en een geweldig resultaat te behalen!

Go Go Go - Héél véél succes toegewenst - Jullie kunnen het!

• Déél de algemene- of jouw persoonlijke pagina met familie / vrienden!