• Start Grote Club Actie
 • Doe Mee aan De Grote Clubactie, Steun de Club en Win Geweldige Prijzen!

  Het is weer tijd voor De Grote Clubactie (start 23 september 2023) en ook dit jaar doet onze vereniging mee aan deze geweldige actie! De grote club actie loopt door tot 13 november 2023. Koop lootjes en help ons het doel te halen. Daarnaast maak je kans op mooie prijzen!

  Het aankopen van loten kan op 3 manieren zowel bij de jongens én de meisjes:

  Klik op de link - vul jouw gegevens in - én bestel direct online jouw aantal gewenste loten.

  Algemene pagina losse loten

  Algemene pagina superloten

 • Waar gaan wij de opbrengst aan besteden? Dit jaar gaat de opbrengst naar het Van Essen Catering & Events Jeugdkamp dat plaatsvindt tijdens het Hemelvaartweekend (10 mei 2024). Met andere woorden, het geld dat we samen ophalen, komt rechtstreeks ten goede aan degenen die de loten verkopen. Een echte win-win!

  De hoofdrolspelers in deze actie zijn onze jonge enthousiaste lotenverkopers, die vallen in de leeftijdscategorieën O8 tot en met O13.

  Uitleg > Vanaf aanstaande zaterdag, 16 september 2023, kunnen de teamleiders de enveloppen met verkoopboekjes ophalen bij het wedstrijdsecretariaat en uitdelen aan het team. Ontvangt jouw zoon of dochter geen boekje, vraag het dan aan de leider van zijn of haar team.

  Maar dat is niet alles! > Naast de gewone verkoop via de boekjes krijgt elke lotenverkoper zijn eigen coole verkooppagina. Binnenkort ontvangen ouders de benodigde informatie en de link hiervoor per e-mail. Deze link zal vanaf 23 september actief zijn. Deze persoonlijke pagina is een geweldige manier om loten te verkopen aan familie en vrienden die wat verder weg wonen maar onze club nog steeds willen steunen. Dus deel de link zoveel mogelijk!

 • Déél de algemene- of jouw persoonlijke pagina met familie / vrienden!
 • Deze link voor de persoonlijke pagina zal vanaf 23 september actief zijn! Deze persoonlijke pagina is een geweldige manier om loten te verkopen aan familie en vrienden die wat verder weg wonen maar onze club nog steeds willen steunen. Dus deel de link zoveel mogelijk!

  Belangrijk: > Lever de ingevulde verkoopboekjes uiterlijk zaterdag 4 november in bij het wedstrijdsecretariaat. Er staat daar een grote box waar alle boekjes veilig in gedaan kunnen worden.

  Geweldige prijzen > De beste drie verkopers op de club kunnen rekenen op een mooie prijs. En als je 25 of meer loten verkoopt, kun je gratis deelnemen aan ons jeugdkamp en ontvang je een speciale medaille van De Grote Clubactie. Hoe cool is dat?

  Laten we dit jaar samen ons best doen om veel loten te verkopen en een geweldig resultaat te behalen!

   

  Met sportieve groet,

  Frank en team GCA

  Coördinator Grote Clubactie

  degroteclubactie@vvhooglanderveen.nl

 • Jullie kunnen het! Go, Go, Go!