• Nadat AV parket in 2016 gestart is als sponsor van de eerste van de dames, smaakte dat naar meer Ook de komende 3 seizoenen prijkt de naam van sponsor, nu als AV vloeren op de kleding van dames één het parade paardje van de meisjes dames afdeling van onze club. Dat de dames er blij mee zijn bleek wel op zondag 3 november.

Op uitnodiging van Theo Leeuwenkamp en Peter de Jong werden alle speelsters en begeleiders van Dames 1 uitgenodigd naar de showroom van AV vloeren te komen. Hier stond een lichte lunch in gereedheid om de verlenging van het sponsorschap heuglijk te vieren. Het geen sinecure om het dames team te huisvesten. Onder de bezielende leiding van Ingmar van Oostenrijk is het team een heuse vriendinnen groep geworden van maar liefst 20 speelsters. Met de nodigen borden bijgeschoven aan de grote tafel lukte het om ieder een plekje te verschaffen.

Natuurlijk moest er voorafgaand aan de lunch eerst even een foto gemaakt worden voor het nageslacht en om de archieven van de vereniging weer compleet te maken. In een heerlijk zonnetje stonden de sponsoren Theo Leeuwenkamp en Peter de Jong met hun beide partners maar wat trots te poseren bij de mooie meidengroep. Dat de groep ook trots is op de sponsor bleek wel uit het feit dat ze een mooie foto van de groep hebben overhandigd aan de sponsor voor in de showroom.

Dat de lunch een positieve voorbereiding was bleek later op de dag toen de dames van Zwaluwen Utrecht met maar liefst 8-0 werden verslagen. Je zou zeggen de juiste wijze van voorbereiden is gevonden.

We willen AV vloeren in de personen van Theo Leeuwenkamp en Peter de Jong namens de sponsorcommissie van de vereniging hartelijk danken voor hun support aan onze dames 1. Dat we met hen een betrokken sponsor hebben blijkt wel uit het verlengen van het contract en het ontvangen van de dames bij de showroom.

Kiest u voor AV Vloeren, dan kiest u voor kwaliteit én vakmanschap > www.avvloeren.nl

Hier heten zo ook een ieder van harte welkom die geïnformeerd wil worden en inspiratie wil op doen op het gebied van nieuwe vloeren voor het huis of bedrijf. Hout, PVC, Vinyl je kan het zo gek niet bedenken of ze hebben het in huis voor uw huis. Kom rustig eens een kijkje nemen. Bedankt en het team veel succes komende zondag tegen Schalkwijk een echte kraker, beide evenveel winstpunten.

De Sponsorcommissie