• NIEUW | Videowall | Zet uw bedrijf in de schijnwerper
  • Met ingang van het seizoen 2018 / 2019 beschikt vv Hooglanderveen over een schitterende videowall in het representatieve clubgebouw.

vv Hooglanderveen presenteert op deze videowall op wedstrijddagen en speciale events het clubnieuws. Voor u als sponsor de mogelijkheid om uw bedrijf optimaal digitaal in de schijnwerper te zetten. Dit gaat in 4 tijdblokjes van maximaal 30 seconden.

Graag ontvangen wij van u uw videoboodschap van maximaal 30 seconden op het mailadres: sponsoring@vvhooglanderveen.nl

Heeft u geen bedrijfspresentatie? Dan kan vv Hooglanderveen dit voor u verzorgen. Uw bedrijfspresentatie wordt op basis van de informatie op uw website gemaakt. De eenmalige kosten hiervoor bedragen slechts € 50,00 ex BTW.

Vanaf seizoen 1 juli 2019 tot en met 30 juni 2020 kost uw videopresentatie € 200,00 ex BTW per seizoen. Uw bedrijfspresentatie verschijnt dan op wedstrijddagen en speciale events 4x per dag op het grote scherm in het clubgebouw.

vv Hooglanderveen niet alleen in voetbal maar ook digitaal vooruitstrevend, met ambitie!

Zet uw videopresentatie in de schijnwerper.

De sponsorcommissie weet bijna zeker dat u hier geen spijt van gaat krijgen.

Sponsoring videowall