• Reklamebord
 • Is "exposure" voor u belangrijk? Wenst u geen lidmaatschap met de businessclub vv Hooglanderveen?

  U wilt een representatief reclamebord zodat uw bedrijf goed zichtbaar en herkenbaar is op de binnenzijde van de velden of buitenzijde van het hekwerk langs de velden. Dat kan!

  Amateurvoetbalclub vv Hooglanderveen biedt u de mogelijkheid om uw bedrijfsactiviteiten in uw eigen huisstijl perfect op het hekwerk langs de voetbalvelden te promoten.

  Voor het plaatsen van de reclameborden is het hoofdveld 1 - kunstgrasveld, voetbalveld 3 - grasveld en voetbalveld 4 - kunstgrasveld uitstekend geschikt voor het plaatsen van uw reclamebord. Ook hebben de bezoekers vanuit het IKEA restaurant uitstekend zicht op uw reclamebord op voetbalveld 3.

  vv Hooglanderveen kent twee opties voor het plaatsen van reclameborden:

  1) maatvoering van h 60 cm x b 3.00 m.

  2) maatvoering h 180 x 3.00 m

  Optie 2 is op dit moment in gebruik door www.123inkt.nl en is op dit moment niet beschikbaar.

  Voor het plaatsen van uw reclamebord (en) langs de voetbalvelden, maakt vv Hooglanderveen gebruik van de maatvoering h 60 cm x b 3.00 m.

  Een reclamebord kost € 400,00 per jaar exclusief BTW. Voor optimaal rendement voor beide partijen gaat vv Hooglanderveen met u een contract aan voor 3 jaar met stil zwijgende verlenging.

  Hierbij blijft het sponsorbedrag gelijk met alleen een prijsindexering. Het plaatsen van uw reclamebord is een win-win situatie. Uw reclamebord spreekt uw ondernemerstaal en u helpt voetbalclub vv Hooglanderveen zich verder in haar activiteiten te ontwikkelen.

  U toont aan dat uw bedrijf / organisatie maatschappelijk regionaal betrokken is. Gedurende de sponsor overeenkomst draagt vv Hooglanderveen zorg voor het onderhoud van uw reclamebord.

  Wanneer uzelf als supporter bij een voetbalwedstrijd langs de voetballijn staat te kijken, dan kunt u niet alleen optimaal van de voetbalwedstrijd genieten maar natuurlijk ook van uw representatieve reclamebord. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de sponsorcommissie.