• : "VV Hooglanderveen altijd mét ambitie in beweging"

  Voetbal is mooi, bindend én kan veel emotie bevatten. Als voetbalamateurvereniging heeft vv Hooglanderveen in Amersfoort en omstreken haar focus op groei ingesteld zowel in kwantiteit als in kwaliteit.

  vv Hooglanderveen is de "place to be" voor de regionale gemeenschap en het lokale bedrijfsleven en uitgegroeid naar één van de grootste voetbalsportverenigingen van Amersfoort en Omstreken.

  Voetbalclub vv Hooglanderveen biedt het regionale bedrijfsleven een gevarieerd aanbod aan sponsormogelijkheden die optimaal inspelen op uw reclamedoelstellingen.

  Overweegt u ook om lid te worden van de Businessclub - dit is inclusief publicatie van uw bedrijfslogo - op de website, neemt u dan vrijblijvend contact op met de sponsorcommissie.

  sponsoring@vvhooglanderveen.nl

  De commissie sponsoring weet bijna zeker dat u geen spijt van gaat krijgen. U kunt kiezen uit de volgende opties:

 • 1) Sponsoring Businessclub

  Business Club VV Hooglanderveen is een ambitieuze business club van Amersfoort en Omstreken. U vindt een perfect platform om te netwerken en uw ervaringen met andere professionals in de regio met elkaar te delen.

  Door uw lidmaatschap van de businessclub investeert u niet alleen in relaties maar u ontvangt ook voor uw bedrijf / organisatie representatieve "exposure" en u kunt optimaal genieten.

  De sponsorcommissie weet bijna zeker dat u van uw lidmaatschap géén spijt gaat krijgen. Lees verder

 • 2) Sponsoring Opties

  Als "exposure" voor u belangrijker is dan binding met de businessclub VV Hooglanderveen en haar sponsoren, dan kunt u voor sponsoring kiezen uit drie objecten.

  U kunt kiezen voor een reclamebord langs de velden of uw baniervlag in één van de 10 vlaggenmasten of u kunt een balsponsoren bij thuiswedstrijden van het eerste elftal.

 • 3) Sponsoring Videowall

  vv Hooglanderveen beschikt over een schitterende videowall in het representatieve clubgebouw. Op dit scherm is het mogelijk om tijdens wedstrijddagen én speciale events uw bedrijf optimaal digitaal in de schijnwerper te zetten. Dit gaat in 4 tijdblokjes van maximaal 30 seconden. Leesverder