• Eindstand Grote Club Actie 2021

Vandaag 1 december 2021 kan de club jullie berichten dat in de periode 18 september tot en met 30 november 2021 ontzettend veel lootjes van de Grote Club Actie zijn verkocht. Lees verder

• Betaalbaar Adverteren
  • Is "exposure" voor u als ondernemer belangrijk? Wenst u geen lidmaatschap met de businessclub VV Hooglanderveen?

U kunt ook betaalbaar en regionaal in Amersfoort - Hooglanderveen en omstreken adverteren in het "FullColor" clubmagazine "NoppenNewz" tegen relatief lage advertentiekosten.

Zo helpt u mee om VV Hooglanderveen zich verder in haar voetbalactiviteiten te ontwikkelen.

Adverteren "FullColor" Clubmagazine

Het clubblad "NoppenNewz" kent een oplage van 1250 exemplaren en verschijnt in een bewaarexemplaar in vier reguliere edities per voetbalseizoen.

U hebt de keuze uit de volgende opties:

• 1/4 pagina = € 150,00 per seizoen ex BTW
    • 1/2 pagina = € 225,00 per seizoen ex BTW
    • 1    pagina  = € 450,00 per seizoen ex BTW

Voor meer informatie over de mogelijkheden om optimaal te adverteren kunt u contact opnemen met de sponsorcommissie. Wij zien graag uw reactie tegemoet.