• Eindstand Grote Club Actie

Eindstand op 30-11-2020 > 135,41% van het doel behaald > Dit betekent dat het gewenste doel boven de € 5.000,00 is behaald. Het eindbedrag is € 6.770,40. Voor dit bedrag zijn 2821 loten verkocht. Super bedankt! aan alle kopers én verkopers van loten die deze opbrengst mogelijk hebben gemaakt. De winnaars worden op 9 december 2020 per mail geinformeerd.

• Betaalbaar - Regionaal Adverteren - Groot Bereik
  • Is "exposure" voor u als ondernemer belangrijk? Wenst u geen lidmaatschap met de businessclub VV Hooglanderveen?

U kunt ook betaalbaar en regionaal in Amersfoort - Hooglanderveen en omstreken adverteren in het "FullColor" clubmagazine "NoppenNewz" tegen relatief lage advertentiekosten.

Zo helpt u mee om VV Hooglanderveen zich verder in haar voetbalactiviteiten te ontwikkelen.

Adverteren "FullColor" Clubmagazine

Het clubblad "NoppenNewz" kent een oplage van 1250 exemplaren en verschijnt in een bewaarexemplaar in vier reguliere edities per voetbalseizoen.

U hebt de keuze uit de volgende opties:

• 1/4 pagina = € 150,00 per seizoen ex BTW
    • 1/2 pagina = € 225,00 per seizoen ex BTW
    • 1    pagina  = € 450,00 per seizoen ex BTW

Voor meer informatie over de mogelijkheden om optimaal te adverteren kunt u contact opnemen met de sponsorcommissie. Wij zien graag uw reactie tegemoet.