• Gastspreker Frans van Seumeren - FC Utrecht
  • Woensdag 27 maart vond het jaarlijkse sponsorevent met gastspreker Frans van Seumeren, plaats bij platina sponsor Lomans Installatietechniek

Als "hij is zo gewoon gebleven" van toepassing is dan is het wel voor Frans van Seumeren. Dit hebben we vele malen gehoord nadat Frans van Seumeren de aandachtige toehoorders meer verteld had over zijn zakelijke carrière en zijn hobby FC Utrecht, met zijn start als oudste jongen uit het gezin met 11 kinderen.

De sponsoren, introducees, ere leden en niet te vergeten de selectie en begeleiders hebben woensdag een ontspannen Van Seumeren horen vertellen over zijn tijd als ondernemer met geweldige anekdotes.

Sponsorevent met FC Utrecht - Frans van Seumeren 7

Op 23 jarige leeftijd startte Frans als directeur van Van Seumeren kraanverhuur. Eigenlijk had hij meer zin in een sportieve loopbaan maar hij ging zoals dat hoort aan de slag in het familiebedrijf. De stimulans van pa Van Seumeren "je wilt toch niet altijd in een Kadet blijven rijden, plus het zijn van de natuurlijke opvolger deed Frans beginnen bij het familie bedrijf.

Het bedrijf ontwikkelde zich zeer positief en met een groot deel financiering van de banken hebben zij menige crisis overwonnen. Het deel vreemd vermogen was in fases zo groot dat de banken niet anders konden dan blijven steunen anders waren zo ook alles kwijt grapte Van Seumeren.

Dat is misschien toch wel zijn sterke kant nuchterheid en humor. In 2000 hebben zij de grootste concurrent Mammoet over genomen en zijn onder die naam verder gegaan.

In 2001 werd er wereldwijd naam en faam verworven met het bergen van de Koersk. Een gezonken Russische kernonderzeeër met 116 overleden bemanningsleden aan boord moest van de bodem van de Barentszzee worden geborgen. Och wij dachten we kunnen aardig hijsen en ondanks dat ze dat nog nooit op zee gedaan hadden kregen ze in tweede instantie de opdracht.

Het resultaat na de succesvolle berging, groot respect voor dit kunststukje in de hele (maritieme) wereld en een Russische onderscheiding, uitgereikt door Poetin zelf. Dat had nog fout kunnen gaan zei Frans want op het moment dat zij onderscheiden zouden worden liet deze plechtigheid bijna een uur op zich wachten.

Kom zei Frans tegen zijn broer Jan we gaan we hebben wel wat beters te doen dan op die Poetin te wachten, maar gelukkig wist zijn broer hem over te halen nog even geduld te hebben.

Contract met Lomans getekend 6

Zo maar even een greep uit de mooie avond die Frans van Seumeren onder leiding van gespreksleider Eddy van der Ley ons bezorgd heeft in de Arena bij Lomans waar we als vereniging geweldig ontvangen zijn. We willen Joost den Otter hartelijk danken voor de gastvrijheid en de aanwezigen voor hun komst.We kijken geweldig terug op de geslaagde avond!

Sponsorcommissie vv Hooglanderveen

Ook kijken wij uit naar het volgende sponsor event de laatste thuiswedstrijd van dit seizoen op zondag 19 mei op ons mooie Willem Tomassen complex tegen SO Soest. We nodigen de sponsoren van SO Soest ook uit en we kunnen genieten van de wedstrijd vanuit de eventtrailer van Van Essen, waar er ook na de wedstrijd met de sponsoren van Soest lekker nagepraat kan worden over de wedstrijd.

Vervolgens zal het sponsorseizoen in de tweede of derde week van juni afgesloten worden met de Haringparty. Als ze vet genoeg zijn kunnen we genieten van de nieuwe haring van dit seizoen.

Afgelopen zaterdag heeft onze hoofdsponsor Van Essen catering & events haar nieuwe locatie gepresenteerd aan iedereen die het zien wilde en dat waren er velen.

We waren daar als bestuur en selectie uiteraard ook vertegenwoordigd. We hebben met het overhandigen van bedrukte mokken voor in hun bedrijfskantine Wim en Ellen, Paul en Kim en hun medewerkers de hartelijke felicitaties overgebracht. Dat ze op deze prachtige locatie aan de Stettinweg op het industrieterrein rondom Hooglanderveen succesvol verder mogen bouwen aan hun onderneming. Veel succes met alles.