• Voor de niet-selectieteams binnen de leeftijdsgroepen Onder 19 en Onder 17 (jongens) zijn wij per direct op zoek naar één of twee coördinatoren. Deze coördinator(en) gaat deel uitmaken van de Commissie Voetbal. Hij/zij is verantwoordelijk voor alle organisatorische zaken binnen de betreffende leeftijdscategorie. Dit houdt onder andere in dat hij/zij als eerste aanspreekpunt fungeert voor leiders en trainers en teamindelingen coördineert. Ook vergader je eens per zes tot acht weken met de Commissie Voetbal.

    Wie vindt het leuk om als vrijwilliger een leuke rol te vervullen binnen een goed georganiseerde vereniging? Organisatorisch vermogen en betrokkenheid zijn de belangrijkste eigenschappen voor deze coördinatorrol. Deze rol wordt beschouwd als functie en daarmee is de vrijwilligersverplichting meteen voldaan.

    Ben je enthousiast geworden of ken je iemand die deze rol past? Neem dan contact op met de voorzitter van de Commissie Voetbal, Maarten van Eijk via voorzitter-commissievoetbal@vvhooglanderveen.nl