• Iedereen kan meedoen!
  • Vanaf maandag 13 september tot en met 03 oktober 2021 start Albert Heijn met de actie ‘ Voetbalpassie’. Deze actie is bedoelt om lokale voetbalclubs te ondersteunen én daarnaast maak je zelf ook kans op mooie voetbalprijzen. Spaar jij ook mee voor vv Hooglanderveen?

Het spaarprogramma Voetbalpassie van de Albert Heijn is in volle gang. We hopen dat veel leden al meedoen aan de actie en vv Hooglanderveen een financieel steuntje in de rug geven.

We zijn al goed op weg, maar kunnen alle hulp gebruiken. Blijf daarom sparen en vraag ook je familie en vrienden om Voetbalpassie te activeren! Samen staan we sterk. Iedereen kan meteen meedoen door boodschappen te doen bij Albert Heijn. Het is heel simpel:

1. Download de AH-app: https://albertheijn.onelink.me/Pc7E/voetbalpassie of ga naar www.ah.nl/voetbalpassie

2. Bevestig je deelname én kies vv hooglanderveen.

3. Spaar Voetbalpassiepunten bij iedere €1 aan deelnemende producten.

4. Sponsor onze club met €1 voor iedere volle spaarkaart van 10 punten.

Prijzen

Wie meedoet met het spaarprogramma maakt bovendien kans op verschillende mooie prijzen. Laten we met z’n allen de schouders eronder zetten en deze actie tot een groot succes maken. Alvast bedankt voor het meesparen en de steun aan onze club! Kijk voor meer informatie op www.ah.nl/voetbalpassie

Met sportieve groet,