• Wij zoeken voor aanstaande woensdagavond 2 oktober nog enthousiaste jongeren uit Hooglanderveen / Vathorst om te bespreken wat we voor hen kunnen betekenen.

Samen met instanties als de belangenvereniging, in de buurt 033 en Bzzzonder organiseert de voetbalvereniging een workshop met jongeren uit de buurt.

Onderwerp “Waar hebben de jongeren in Vathorst / Hooglanderveen behoefte aan en wat kunnen wij als samenwerkende instanties daarin betekenen?”

We starten om 18:30 uur in het clubhuis van de vereniging. Het wordt een pizza sessie, dus hoef je thuis niet te eten. Eindtijd 20:30 uur, uitloop uiterlijk 21:00 uur.

We zoeken jongens en meisjes uit Vathorst / Hooglanderveen in de leeftijd van 14 t/m 18 jaar. Je hoeft niet op voetbal te zitten.

Ben je enthousiast en heb je leuke ideeën over wat jongeren graag willen doen, meld je dan voor aanstaande woensdag 12:00 uur aan via pizzasessie@vvhooglanderveen.nl

Laat je mening tellen!