•

Op zondagochtend 2 december a.s. wordt er voor alle spelers uit de Euro League en World League een gezellig Sinterklaasontbijt gehouden in het clubhuis van onze verenging.

Het Sinterklaasontbijt vindt plaats in 2 groepen (EL en WL apart) voorafgaand aan de reguliere speel/traintijden op zondag. U kunt uw zoon/dochter brengen en halen op onderstaande tijden:

Euro League:         Aanvang ontbijt/Brengen: 08:15 uur en Einde ontbijt/Ophalen: 09:00 uur
    World League:      Aanvang ontbijt/Brengen: 09:15 uur en Einde ontbijt/Ophalen: 10:00 uur

Let op: aanmelden voor het ontbijt is noodzakelijk!
    Alleen voor kinderen die zijn aangemeld en aanwezig zijn, is er een presentje.
    JO8Z- teams die een uitwedstrijd spelen en niet aanwezig zijn, worden door de Sint niet vergeten!

Aanmelden kan door opgave van de gegevens op de antwoordstrook (bijlage) naar het volgende mailadres: Sint.vvHooglanderveen@gmail.com