• De afgelopen maanden is door de TC Senioren hard gewerkt aan de samenstelling van de staf en spelersgroep voor het eerste en tweede elftal. Het is mooi nieuws om begin juni te kunnen melden dat alle posities in de staf bemand zijn en dat de spelersgroep rond is. Terwijl het tweede elftal nog volop in de race is voor promotie naar de reserve Hoofdklasse, zal het eerste elftal medio juni starten met een drieweeks trainingsprogramma inclusief enkele oefenwedstrijden. Dat vormt het eerste deel van de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Na een maand vakantie zal de volledige selectie van 1 en 2 op zondag 4 augustus weer aanvangen met het vervolg van de voorbereiding.

Zoals al in januari gemeld is Charles van Altena aangesteld als nieuwe hoofdtrainer. Hij zal daarbij worden vergezeld door enkele bekende gezichten en door enkele nieuwe namen. Wij zijn verheugd te kunnen melden dat Bert van Dusschoten in de rol van assistent-trainer, Michel Martens in de rol van teammanager en Jeroen Janssen in de functie van keeperstrainer ook komend seizoen doorgaan. Als opvolger van assistent-scheidsrechter Jan Kleinwee is Michiel Burm bereid gevonden komend seizoen de vlag te hanteren tijdens wedstrijden van het eerste elftal. Michiel is een jonge, talentvolle scheidsrechter, die op zaterdag wedstrijden voor de KNVB fluit en als vlaggenist van 1 ook weer de nodige ervaring kan op doen. De medische staf met Shane Leurs als fysiotherapeut vanuit sportmedisch partner Fyzie en Justin Enos als sportverzorger zullen de staf completeren.

Bij het tweede elftal zijn we enorm content te kunnen melden dat Roger Lantinga het stokje zal overnemen van Jeroen Jooren als trainer. Roger is een bekende in de regio, waarbij hij in het verleden onder meer trainersposities bij VOP, Hoevelaken en Veensche Boys heeft bezet. Wij wensen Roger veel plezier en succes als nieuwe trainer van 2, misschien dus wel in de Hoofdklasse.

De spelersgroep zal voor komend seizoen verschillende wijzigingen kennen. Eerste keeper Rob van de Grootevheen heeft al in een vroegtijdig stadium aangegeven te stoppen als selectiespeler en in een lager team te gaan voetballen. Tim van Iddekinge heeft een mooie transfer verdiend naar Hoogland, terwijl Valentijn Rijnbeek na één jaar de overstap maakt naar zijn oude club Nieuwland. Wij mogen ook verschillende nieuwe spelers verwelkomen in de selectie voor komend seizoen. Zo heeft Oscar Kommeren, na vorig seizoen afscheid te hebben genomen als selectiespeler, aangegeven weer een rentree te willen maken. Ook Ruben de Ridder keert na één jaar bij Nieuwland JO19-1 terug op het oude nest. Echt nieuw bij de club zijn spits Stijn Termeer van Hoogland, keeper Rick Schoonderbeek van Roda'46 en de vleugelverdedigers Mo Charkaoui en Calvin Nenger van AFC Quick. Ook hen wensen wij veel plezier bij Hooglanderveen. Met de huidige selectie en deze versterkingen hebben we het volste vertrouwen in een mooi en succesvol seizoen 2019-2020.