• Deze titel dekt niet geheel of geheel niet de lading. Bij het 7e, het “veteranen” team van de senioren is Van Essen catering & events één van de twee sponsoren van het team. Waren Sander Schoonderbeek en Paul van Essen als oud spelers van het veteranen team ooit als kleding sponsor gestart heeft Paul bij het aangaan van zijn nieuwe hoofdsponsorschap heel expliciet aangegeven dat hij het 7e ook wilde blijven sponsoren. Dat is toch mooi dat de hoofdsponsor ook oog heeft voor de breedte van de club. Als ondernemer begrijpen ze bij Van Essen als geen ander dat je het met elkaar doet als team. Zo ook bij een voetbalvereniging. Er is geen selectie zonder achterban. Er is geen club met alleen maar een eerste. Alle teams zijn belangrijk. Royaal sauzen heeft de plaats van de Bouwerij ingevuld en zo heeft het zevende 2 nieuwe oude sponsoren.

Senioren team 7

Voor het achtste is het verhaal iets anders. Dit is een “nieuw” senioren team. Eigenlijk beter gezegd is dit een nieuw elftal met veel bekende jongens die al bij de vereniging gevoetbald hebben. Die het ook nog eens heel verdienstelijk doen in de competitie. Nu The ValueChain het tweede en brasserie Zuiderzoet het derde zijn gaan sponsoren met mooie kledingsets had Royaal sauzen de mogelijkheid sponsoring van het zevende samen met Van Essen catering en het achtste te verzorgen. Hiermee is ook het achtste de komende 3 seizoenen voorzien van mooie kleding en lopen zij er ook keurig verzorgd bij. Mooie jacks voor en na de wedstrijd waardoor het team mooi zichtbaar is op het eigen complex of bij een bezoek bij één van de andere verenigingen maken het samen met de wedstrijdkleding mooi verzorgd net als bij de andere teams.

Senioren team 8

Hiermee zijn alle senioren teams weer voor de komende seizoenen voorzien van mooie kleding wat onze vereniging in de breedte een goed verzorgde vereniging maakt. Namens de sponsorcommissie willen wij hierbij alle betrokken kledingsponsors hartelijk danken voor deze support.