•

Inschrijven voor clubwerk is vanaf nu mogelijk > Ook vanaf jouw vakantieadres...

Met ingang van 21 juli 2019 staat het online formulier voor het uitvoeren van clubwerk 2019 / 2020 online. Je kunt jezelf nu inschrijven voor een taak en / of functie. Navigeer nu via de button rechtsboven op de website naar het online formulier of bezoek de pagina van het vrijwilligersbeleid voor aanvullende informatie.

Registratie voor de uitvoering van een taak en/of functie is voor elke vrijwilliger verplicht. Alléén door online registratie zijn jouw gegevens in de centrale administratie bekend. Behaal je minimaal 10 punten dan word je vrijgesteld van de extra contributie 2019 / 2020.

Heb je vragen over het clubwerk 2019 / 2020, stuur dan een mailbericht naar de commissie_binden_verbinden@vvhooglanderveen.nl

---

Het nieuwe seizoen start op zaterdag 31 augustus 2019. Ben jij beschikbaar van 08:00 uur tot 13:00 uur als parkeerwacht? Schrijf je in en verdien 5 punten. Heb je vragen stuur een mailbericht naar parkeerwacht@vvhooglanderveen.nl