•

Elke maandagmorgen worden de kantine, de toiletgroepen en de kleedkamers weer keurig schoongemaakt onder leiding van Leo Mulder. Werk dat o zo belangrijk is na een weekend vol voetbal
    en wat er zich nog meer afspeelt in een weekend op het complex.

Om dit schoonmaken te blijven kunnen doen hebben we versterking nodig omdat er een aantal mensen gaan stoppen waarbij de leeftijd een rol gaat spelen. Omdat iedereen op maandag een vaste taak heeft en precies weet wat hij moet doen zou het fijn zijn als er structureel versterking zou komen. Sinds een half jaar heb ik mij ook aangesloten bij de ploeg en ik kan alleen maar zeggen dat het niet alleen zinvol werk is, maar het is nog leuk ook om te doen.

We beginnen om 08.15 uur met een bakje koffie en evalueren gelijk even het weekend, tussendoor een pauze, en we sluiten af met wat nattigheid.

Mijn vraag is duidelijk, vindt u het leuk en heeft u tijd om op maandagmorgen de ploeg te komen versterken u bent van harte welkom. Wilt u meer informatie hebben, of misschien wel een keer meehelpen op maandagmorgen voordat u zich definitief aanmeldt neem dan vrijblijvend contact op met mij of Leo Mulder.

Alvast hartelijk dank namens de maandagmorgen schoonmaakploeg.

Gert van den Hul

Voor het aanmelden van vrijwilligers werk en dus het registreren van vrijwilligerspunten, kijk en registreer je hier: