•

Na een weekend vol zottigheid kunnen de mannen er zondag weer vol tegenaan. De thuiswedstrijd tegen de koploper staat op het programma. Uit in Amsterdam ging deze wedstrijd op 21 oktober met 2-0 verloren. Het leek er naar uit te zien dat SDZ wel even kampioen werd in de 2eklasse-B, maar er lijkt wat zand in hun motor te zitten. Afgelopen weekend werd er verloren van Elinkwijk en de wedstrijden ervoor werden of met slechts één doelpunt gewonnen of gelijkgespeeld. Er liggen dus kansen zou je zeggen. Zeker ook omdat we vaak tegen de beter voetballende ploegen zelf ook ons beste spel laten zien.

De wedstrijdbal wordt aangeboden door schoonheids- en kapsalon Helmich. Al jaren een begrip in Hooglanderveen, waar Truus en Jos hun kunsten vertonen aan de Van Tuylstraat 15. Ze hebben veel zien veranderen in Hooglanderveen en ook binnen hun eigen zaak, maar ze hebben alle winden doorstaan en zijn nog steeds een actief ondernemers echtpaar. Jos is op de zondag waar mogelijk aanwezig om de selectie te bewonderen, want ondanks dat ie alweer een aantal jaren betrokken is samen met Bert vd Brom bij Coby Boys, is ie toch gewoon een Vener. Daarbij is de pupil van deze week de kleinzoon van Jos en Truus dus dat was een extra argument de wedstrijdbal te verzorgen.

We gaan zondag hopelijk onder aanmoediging van vele supporters kijken of deze inbreng van de familie Helmich de drie punten opleveren die we graag in Hooglanderveen willen houden. Graag tot zondag.

Sponsorcommissie.