• Richard supervrijwilliger 2021 voetbalvereniging
  • Tijdens de traditionele Nieuwjaarsreceptie bij onze Voetbalvereniging wordt elk jaar een Supervrijwilliger benoemd. Meestal wordt hij/zij uit de zaal naar voren geroepen. Helaas net als vorig jaar vanwege de corona geen gezellige bijeenkomst in het clubhuis, maar een video boodschap van voorzitter Norbert.

Klik <hier> om de videoboodschap voor de supervrijwilliger te bekijken.

Dus samen met cameraman Geurt naar Nieuwland waar de supervrijwilliger Richard woont

Vanaf 2008 clubvrijwilliger, toen als jeugdleider van zijn zoon. Vanaf 2012 leeftijd coördinator van de C junioren (O15 t/m O17) en nu ook nog wedstrijdsecretaris voor de hele jeugd.

Bij een club als die van ons is dat, zeker in coronatijd, een hele drukke (tweede) baan. Nu geen kinderen meer spelend bij de club, maar toch nog een zware dubbele functie.

Kortom een supervrijwilliger! Richard, gefeliciteerd én natuurlijk reuze bedankt voor jouw inzet!

• Richard > supervrijwilliger 2021

pr-communicatie@vvhooglanderveen.nl