• Sinds afgelopen seizoen werkt de vereniging met een spelervolgsysteem, dat beschikbaar is voor alle senioren- en jeugdteams. Het systeem kan worden gebruikt voor het monitoren van de ontwikkeling van spelers, het bijhouden van administratie (zoals aanwezigheid, was-/rijbeurten en speelminuten) en het communiceren met teamleden.

Momenteel worden de indelingen voor het seizoen 2017/2018 weer verwerkt in het spelervolgsysteem. Alle leiders en trainers krijgen de inloggegevens op korte termijn via de desbetreffende leeftijdscoördinator.

Op woensdag 4 oktober zal een afgevaardigde van het spelervolgsysteem, Dotcom, in het clubhuis van de vereniging een presentatie geven over het gebruik van het systeem. Ook zullen alle mogelijke vragen beantwoord worden.

Alle trainers en leiders van senioren- en jeugdteams zijn van harte uitgenodigd om deze avond bij te wonen. Vanaf 19.00 uur is de kantine geopend voor een kop koffie. Het programma start officieel om 19.30 uur.