• Red Beans is de sponsor van de wedstrijdbal zondag 14-04-2024 tegen SDO uit Bussum

  Met nog 6 wedstrijden te gaan wordt de druk steeds iets opgevoerd. Iedere week voelt als een finale. Ook zondag is een resultaat halen van groot belang. SDO uit Bussum is de tegenstander. Het weer krijgt een 7. Met een verwachte temperatuur van 14 graden belooft het heerlijk voetbal weer te worden.

  Red Beans onze hofleverancier van de heerlijke koffie op de club is dit weekend de sponsor van de wedstrijdbal, dus mocht het wat kouder zijn kunnen we altijd samen een koffietje drinken. Daarnaast zorgt de cafeïne voor extra scherpte en alertheid.

  Laten we hopen dat het zondag gaat lukken door de 3 punten in huis te houden. We kunnen ze heel goed gebruiken en het zou een mooie verrassing zijn.

  Red Beans die dit weekend de balsponsor is, is ook de naamgever van het Krasse Knarren toernooi. Dat heeft sinds de vorige editie de naam Red Beans KK 7x7 toernooi. Vrijdag 19 april vertonen de jeugdspelers van weleer hun kunsten met de bal.

  Kom dat vooral bewonderen en daarna kan er lekker nagepraat en gefeest worden. Om de sfeer tot grootse hoogte te laten stijgen komen het duo Helemaal Hollands, Carlo en Leo, dat vanaf ca 2230 uur voor hun rekening nemen.

  Kom gezellig meevieren, maar kom op tijd want om 24.00 uur is al het einde van de avond.

  Eerst de blik op zondag gericht waar de steun van de 12e man van harte welkom is. Helemaal alleen kan niemand het en de mannen van één ook niet. Graag zien we zoveel mogelijk fans voor de ondersteuning en de support. Red Beans, Jan, van harte bedankt voor de sponsoring van de wedstrijdbal nu en volgende week Red Beans KK 7x7 toernooi.

  Tot zondag 14 april 2024!

  Sponsorcommissie.

 • Met redbeans koffie in ons clubhuis blijft u niet lang langs de lijn staan!