• Iedereen kan meedoen!
  • Op zaterdag 19 september 2020 gaat de Grote Club Actie 2020 na 19:00 uur van start! Dan is het bij vv Hooglanderveen ook mogelijk om GCA loten te kopen. De opbrengst van het aantal loten komt ten goede aan het "Van Essen Catering & Events" Jeugdkamp 2021

Het aankopen van loten kan op 3 manieren zowel bij de jongens en de meisjes:

1. via het lotenboekje van een teamspeler in de leeftijdscategorie O8 t/m O13
    2. via de algemene pagina Grote Club Actie van vv Hooglanderveen
    3. via de persoonlijke pagina van een teamspeler in de leeftijdscategorie O8 t/m O13

Scan met jouw smartphone de onderstaande QR code voor de algemene pagina - GCA | VVH - of klik op de link. Vul jouw gegevens in én bestel direct online jouw aantal gewenste loten. Dit kan alleen vanaf zaterdag 19-09-2020 na 19:00 uur!

Bestel jouw loten online EN deel de VVH pagina

Bestel jouw superlot online (50 loten)

Wil je loten kopen via een jeugdlid? Dan zijn er 2 opties mogelijk:

• Zoek in het tekstvak Ik koop een lot van (indien bekend) - de voornaam van de jeugdspeler of
    • Neem zelf contact op met het jeugdlid en vraag of hij/zij zijn/haar persoonlijke pagina aan jou wil mailen.

Namens vv Hooglanderveen: "Super bedankt

De trekking is op 9 december. Win jij de hoofdprijs van € 100.000,-, een auto, een vakantie of één van de ruim 300.000 andere prijzen? Vanaf 10 december 2020 kun je de trekkingsuitslag bekijken op clubactie.nl. Daarnaast worden de prijswinnaars per e-mail geïnformeerd.