Hallo tuiniers,

Tegenwoordig ontstaan de lentekriebels al in februari. Daarom zijn we er nu vroeg bij. Vorig jaar bestelde je de potgrond bij de voetbalvereniging Hooglanderveen. Dank daarvoor en aangezien wij dit jaar wederom een potgrondactie hebben, kan dat dit jaar opnieuw.

Verkoop- of bezorgdag is zaterdag ochtend 23 maart 2019

Onze prijzen zijn gunstig en we brengen het ook nog bij je aan de deur *). Bovendien steun je daar ook nog de club mee. Drie vliegen in klap. Bestel nu jouw potgrondzakken door hieronder op "Bestel potgrond" te klikken.

*)We bezorgen aan huis wanneer je woont in ons bezorggebied dat hieronder is aangegeven. Woon je daar buiten dan kan je direct bestellen, maar dan moet je de zakken ophalen op zaterdag ochtend 23 maart aan de Heideweg 57 (naast de ingang van ons complex).

Met sportieve groet,

coördinator potgrondactie vvHooglanderveen