• Parkeerproblematiek op zaterdag: kom op de fiets !

Sorry, maar onze vereniging heeft niet voldoende parkeerplaatsen om de zaterdagochtend piek op te vangen. Dat heeft een ieder kunnen zien de afgelopen weken.
    Opvallend was, dat bij regenachtige dagen het zelfs extreem druk werd. Het is niet zo dat we op regenachtige dagen meer bezoekers van andere verenigingen hebben, dus doen we wederom een vriendelijk doch dringend verzoek aan alle bezoekers uit Hooglanderveen en Vathorst om zaterdag op de fiets te komen. Dan is er meer ruimte voor onze gasten.

Op zaterdagochtend is het voor onze gasten soms nauwelijks mogelijk te parkeren. Met als gevolg dat zij op plekken parkeren waar het verboden is te parkeren. Bijvoorbeeld op de toegangsweg naar de club, of in de bermen langs de weg. Het kan u een boete opleveren van € 90,-.

Uiteraard zijn wij als bestuur oplossingen aan het zoeken, echter, parkeerplaatsen mag je niet zomaar zelf gaan aanleggen.

We hebben inmiddels afspraken kunnen maken het restaurant Houtrust verderop in de straat. Wij mogen gedurende de piekbelasting op zaterdag gebruik maken van de parkeergelegenheden aldaar. Een mooi gebaar van onze sponsor en daar zijn we erg blij mee. We gaan daarom parkeerwachters inzetten op zaterdagochtend om gasten hierover in te lichten en te instrueren. Morgen geeft het bestuur het goede voorbeeld door er zelf te gaan staan.

U kunt zich ook opgeven als vrijwilliger hiervoor (zaterdag van 9:30 uur tot 13:00 uur) en dat levert toch mooi 4 loyaliteitspunten op volgens het nieuwe vrijwilligersbeleid. Klik <hier>.

Voor de langere termijn is het bestuur in overleg met gemeente / OBV over meer parkeermogelijkheden in de buurt van ons complex.

En voor morgen, beste Veners en Vathorsters, kom a.u.b. op de fiets.