• Parkeer GRATIS bij Ambiance Houtrust
 • Ook vv Hooglanderveen kan met de parkeercapaciteit op het terrein de parkeerdrukte op zaterdagochtend en bij grote evenementen niet opvangen. Het complex van vv Hooglanderveen beschikt over een beperkt aantal parkeerplaatsen. Vol = Vol

  Daarom verwachten wij van onze leden / leden gastverenigingen / toeschouwers om buiten het complex te parkeren. Om chaos te voorkomen zetten wij herkenbare parkeerbegeleiders in om de parkeerstroom in goede banen te begeleiden.

  Daarom hebben wij ook jouw hulp nodig om een parkeerchaos te voorkomen:

  • Woon je als VVH lid / Gastlid in Amersfoort of bezoek je als VVH toeschouwer of gasttoeschouwer het VVH complex kom op de fiets.
  • Kom je toch met de auto parkeer dan direct bij Ambiance Houtrust - Heideweg 23 - 3829 BC Hooglanderveen.

  Je kunt GRATIS parkeren bij Ambiance Houtrust. Vanaf dit parkeerterrein is het plusminus 10 minuten lopen naar het voetbalcomplex van vv Hooglanderveen.

  Je kunt deze wandeling beschouwen als een mooie warming-up!

  Graag maken wij een ieder erop attent dat het verboden is om in de berm van de oprijlaan naar het VVH complex te parkeren. Er wordt door de politie gehandhaafd. De oprijlaan naar het complex dient vrij toegankelijk te zijn voor hulpverlenende instanties!

  Natuurlijk rekenen wij op jouw medewerking.

  Het bestuur