• Vanochtend ontvingen we het trieste bericht dat clublid en trouwe supporter van de selectie, Ida Eilbracht, op 60-jarige leeftijd is overleden.

Wij wisten dat Ida al jarenlang een strijd voerde tegen haar ziekte, die uiteindelijk niet gewonnen kon worden, maar dat deed ze altijd op een dappere en positieve wijze.

Op de vraag ‘hoe gaat het met je’ reageerde zij altijd positief, zij kon altijd weer ergens hoop uit halen. Een mooie eigenschap van Ida.

Overlijden Ida Eilbracht

Helaas moest zij gisteren haar strijd opgeven. Wij gaan haar erg missen. Zeker langs de velden bij de wedstrijden van het eerste, want die wilde ze niet missen!

We wensen Jason en Peter veel sterkte toe bij de verwerking van dit grote verlies.

De uitvaart van Ida vindt in besloten kring plaats.
    Gezien de situatie rond het coronavirus is bezoek aan huis helaas niet mogelijk.