• Kom ons supporten aanstaande zondag bij SO Soest
    Aanstaande zondag 09 juni 2024 om 14:00 uur spelen we met heren 1 een belangrijke wedstrijd in de nacompetitie voor behoud in de 2de klasse.

We spelen uit tegen SO Soest. Twee weken geleden speelden we daar onze laatste competitie wedstrijd. Toen stond er voor ons niets meer op het spel, maar nu is dat dus geheel anders: of wij of SO Soest gaat naar de finale nacompetitie wedstrijd.

Twee weken geleden verloren we met maar liefst 4-0. Dus we hebben zondag iets recht te zetten. Daarvoor kunnen we alle steun gebruiken. Toeters, bellen en spandoeken zijn meer dan welkom, vuurwerk, fakkels of rookbommen echter niet.

We zagen 2 weken terug blauwe rookbommen, dus dachten we nu enkel gele te moeten aanschaffen, maar helaas dat is niet toegestaan. We ontvingen het volgende bericht van SO Soest hierover.

"We spelen as zondag "gewoon" thuis om 14 uur op het hoofdveld, tijdens het internationaal toernooi. Omdat jeugdteams met hun begeleiding aanwezig zijn die uit landen komen die grenzen aan oorlogsgebied, is het uitdrukkelijke verzoek om deze zondag niet met vuurwerk, fakkels of rookbommen en dergelijke te werken"

Dat kunnen we alleen maar respecteren. Daarom: Toeters, bellen of spandoeken Ok, vuurwerk, fakkels of rookbommen niet toegestaan.

Er is dus een groot internationaal jeugdtoernooi gaande bij SO Soest als wij daar zondag de nacompetitie wedstrijd spelen. Dat heeft consequenties voor de bereikbaarheid en parkeren.

Ook daarover ontvingen we het volgende bericht van SO Soest:

"Even voor de bezoekers vanuit Hooglanderveen. Het wordt ontzettend druk met auto's etc ivm toernooi en ook nog een atletiek event verderop. Het verzoek is om niet in de woonwijk te parkeren. Liefst zoveel mogelijk op de fiets of met meerdere personen in een auto".

Desondanks hopen wij op <<<veel supporters van Hooglanderveen>>> die zich op gepaste wijze laten horen en zien. Onze jongens zullen laten zien dat het nu ergens om gaat: dus geen gedonder, maar d'r op of d'r onder !

Tot zondag