• Tussenstand Grote Club Actie 2021

  Op 18 oktober zijn in totaal 1956 loten verkocht. Dat is 63% van het streefbedrag. Nog 1169 loten te gaan <<lees verder>>

 • Voor alle (niet-selectie) keepers van vv Hooglanderveen:
  Ook voor het seizoen 2017/2018 kun je je weer opgeven voor de keeperstraining. We zijn op dit moment druk bezig met de planning en invulling van de keeperstraining. De voorlopig planning ziet er als volgt uit:
  voor de categorie:
  • JO08 en JO09 - maandagavond 18:00 tot 18:45
  • MO08 t/m MO19 - dinsdagavond van 18:00 tot 18:45
  • JO10 en JO11 - donderdagavond van 18:00 tot 18:45
  • JO12 t/m JO19 vrijdagavond tijd nog niet bekend
  Voor de vrijdagavond groep geldt dat het nog niet 100% zeker is of deze door kan gaan ivm de beschikbaarheid van een trainer.
  Mocht je je op willen geven voor de keeperstraining stuur dan een mailtje naar:
  Michel Martens
  coordinator-keepers@vvhooglanderveen.nl Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  Vermeld hierbij duidelijk je naam en het team waarin je het komende seizoen speelt. Je zult een email ter bevestiging ontvangen. Je kunt je opgeven tot 1 september en daarna gaan we de definitieve indeling maken. We verwachten ongeveer half september te gaan starten met de 1e training. Als je je opgeeft is het ook wel de bedoeling dat je er wekelijks bent. Als je een keer verhinderd bent, dan meld je je netjes af bij je trainer. Dus het staat je vrij om je op te geven, maar als je je hebt opgegeven is het niet meer vrijblijvend om te komen.
  Ook als je als ouder een steentje bij wilt of kunt dragen kun je naar bovenstaande emailadres een mailtje sturen, alle hulp is welkom.
  LET OP! dit geldt alleen voor niet-selectie keepers. De selectie keepers ontvangen tijdig een bericht over de start van de keeperstraining.