• Op naar Utrecht waar zondag ons heren 1 de finale speelt tegen Swift om 12 uur

  Aanstaande zondag 16 juni 2024 speelt vvHooglanderveen 1 haar derde wedstrijd in de nacompetitie tegen Swift. Deze finale wedstijd wordt gespeeld op neutraal terrein en Sporting 70 te Utrecht is bereid gevonden onze gastheer te zijn. Waarvoor dank uiteraard.

  De wedstrijd zal eerder dan normaal beginnen om 12 uur. Dit in verband met de wedstrijd van het Nederlands elftal later op de middag.

  Dus kom allen naar Utrecht om onze jongens steunen in hun belangrijke strijd om behoud in de 2de klasse.

  Wij wisten directe degradatie te voorkomen door in de competitie als 12de te eindigen. In de kop van Noord Holland wisten we onze eerste nacompetitie wedstrijd met 0-1 te winnen van ZAP.

  Vorige week in de 2de wedstrijd wonnen we met veel strijd en inzet in de verlenging de derby van SO Soest, waar we in de competitie 2 weken eerder nog met 4-0 verloren.

  Nu de derde wedstrijd en tevens de finale tegen Swift. De Amsterdamse club wist vorige week Bloemendaal te verslaan die net een positie boven ons eindigde in de competitie van de 2de klasse.

  Swift is 2de geworden in de competitie van de 3de klasse en strijden nu dus voor promotie. Overigens eindigde Sporting ’70, onze gastheer voor zondag, net een positie onder Swift in de competitie.

  Maar los van de geschiedenis, is iedere wedstrijd in een nacompetitie een wedstrijd op zichzelf. Dat hebben wij wel mogen ervaren. Dat geldt nog meer voor een finale en dus zal het naar verwachting en hopelijk een spannende wedstrijd worden.

  Dus kom zondag allen om onze jongens aanmoedigen voor behoud in de 2de klasse.
  Zondag 12 uur Sporting’70 te Utrecht.

  Voor de goede orde melden we dat vuurwerk niet is toegestaan.