• Op de songtekst Normaal "Oeh, Aah" > Daar komen de Businessclub leden aangescheurd
  • Op zaterdag 2 november 2019 vond  het event Buggy Rally plaats voor de businessclub leden van VV Hooglanderveen. Vanaf het Disselplein werden de businessclub leden per bus naar De Blokhut in Putten gereden waar we na een kop koffie uitleg kregen over het rijden in een buggy.

• In de ochtend had het flink geregend maar op het moment dat we in de buggies gingen plaatsnemen brak de de zon door. Er werd wat onwennig gestart maar als snel had iedereen het rijden onder de knie. De buggies zijn open wagens met alleen een rem en gas pedaal. Ondanks de primitieve verschijning was de wegligging en het rijgemak helemaal niet zo slecht.

• Door de prachtige omgeving van Putten reden we in een lange rij door landweggetjes, modderpaden en prachtige vergezichten.Zoals verwacht bleven de meeste rijders niet droog en schoon. Met de handen aan het stuur, het modder in het gezicht waren de meeste sponsorleden even uit hun normale wereld.

• Bij de eerste stop waar er gewisseld kon worden tussen rijder en passagiers waren de meeste gezichten vies , maar gelukkig wel vrolijk. De zon bleef gelukkig aanwezig maar de natte kleren zorgde voor koude voeten en handen.

Na een uur of twee rijden arriveerden we weer bij de blokhut waar de meeste mensen zich eerst even moesten opfrissen en omkleden om een beetje fatsoenlijk een drankje te nuttigen. Natuurlijk waren de verhalen net iets mooier en sterker dan wat wij onderweg hadden gezien.

• Na het drankje gingen we met de bus weer naar terug naar de Dissel waar een heerlijk walking dinner werd geserveerd. Nooit geweten dat het eten bij de Dissel zo lekker was.

Tijdens de presentatie werden de businessclub leden bijgepraat door onze voorzitter Norbert van Hengstum over de plannen en de uitbreiding van het clubhuis. In een boeiend verhaal werd er een doorkijkje gegeven naar de plannen en de visie van de aanbouwplannen.

Hierna werd er nog na geborreld en werden nieuwe contacten gelegd. Het beste compliment voor de sponsor commissie was de opmerking van een aantal business clubleden om deze buggy rally de komende 5 jaar maar alvast in te plannen.

Wenst u ook een lidmaatschap bij de businessclub vv Hooglanderveen? Neem dan contact op met Marcel Wendel of bezoek de pagina van de businessclub. Wij weten bijna zeker dat u geen spijt gaat krijgen.