• Oliebollenactie 2021 opnieuw een groot succes!
  • Net als vorig jaar konden we het bakken niet zelf doen en was Wilfried van de Kletersteeg, de plaatselijke bakker en clubsponsor bereid de oliebollen voor ons te bakken.

Maar dit jaar bleef het niet bij oliebollen alleen. We hebben dit jaar ook appelflappen, appelbeignets en kwarkinies verkocht in de voorbestelling.

Ze waren al wel te koop in de kraam voor de bakkerij, maar nu dus ook vooraf te bestellen. Alle bestellingen waren vooraf betaald en zo kon levering snel plaatsvinden.

In totaal hebben we 7000 oliebollen, 1300 kwarkinies, 500 appelflappen en 1300 appelbeignets verkocht.

In plaats van bakken, zat nu meer de nadruk op voorverkoop en samenstellen van de bestellingen.

De opbrengsten voor de club waren gelijk aan vorig jaar, toen we 1000 oliebollen mee verkochten, maar veel minder overige producten.

Een goed georganiseerde en zeer succesvolle actie voor de club.

pr-communicatie@vvhooglanderveen.nl