• O23-1 opnieuw kampioen
 • Wat een geweldig seizoen voor de 023-1.
   
  Na het kampioenschap in de najaarscompetitie en daarmee promotie naar de derde divisie, was het team van trainer Stefan Bakker, assistent-trainer Jeroen Jooren en teammanager Marco Konstapel opnieuw de sterkste in hun afdeling, met topploegen als Hoogland 023-1, Jonathan O23-1, TEC O23-1, PVCV O23-1 en BFC O23-1.
   
  Vooraf werd er vanuit gegaan dat één punt voldoende moest zijn, in de laatste wedstrijd tegen BFC uit Bussum, om het kampioenschap binnen te halen. Jonathan kon dan op gelijke hoogte komen bij winst op PVCV, maar het lag niet in de lijn van de verwachting, dat zij met acht goals verschil zouden winnen.
   
  De O23-1 kwam sterk uit de startblokken en zette de defensie van BFC constant onder druk. De voorsprong halverwege de eerste helft, door een kopbal van aanvoerder Marijn Dielen, was dan ook dik verdiend. Daarna kreeg de ploeg van Stefan Bakker nog enkele goede mogelijkheden om de voorsprong uit te breiden. In het tweede gedeelte van de eerste helft draaide het even wat minder en BFC profiteerde hiervan door tegen te scoren.
   
  In de rust werd duidelijk dat Jonathan met acht nul had gewonnen van PVCV. Hierdoor had de O23-1 niet meer genoeg aan een gelijkspel en diende er gewonnen te worden.
   
  In de tweede helft gingen de mannen van de O23-1 op zoek naar de 2-1. Na een kwartier spelen in de tweede helft viel de bevrijdende 2-1. Ryan van Heusden vond met een perfecte voorzet het blonde hoofd van Niels Volkers, die de keeper van BFC, met een geplaatste kopbal, kansloos liet.
   
  Niet veel later viel de 3-1, na een fenomenale aanval over meerdere schijven. Uiteindelijk vond Marc Hessels met een knappe pass Niels Volkers, die beheerst de 3-1 tegen de touwen schoot. Nassir Zeddi maakte aan alle onzekerheid een eind. Hij knalde, na een knappe individuele actie, de bal keihard achter de keeper van BFC.
   
  In de slotfase scoorde BFC nog een keer tegen, maar dat mocht de pret niet drukken. Na het fluitsignaal van de uitstekende fluitende scheidsrechter werden de spelers van de O23-1, onder toeziend oog van de vele toeschouwers, gehuldigd door supporter Wim van de Boom, die kampioenschaal uitreikte aan aanvoerder Marijn Dielen.
   
  Met het kampioenschap in de derde divisie, promoveert naar de tweede divisie. In één jaar tijd van de vierde naar de tweede divisie. Een geweldige prestatie. Spelers en staf van de O23-1 gefeliciteerd met dit enorme knappe resultaat.
   
  Met dank aan Kees Steenbeek.
 • Wat een TOPPERS - Namens vv Hooglanderveen van harte gefeliciteerd!