• O23-01 gepromoveerd, nu nog het kampioenschap

  De Onder 23-01, het vlaggenschap van de jeugd, is afgelopen zaterdag gepromoveerd van de derde naar de tweede divisie. Aankomende zaterdag, 25 mei, kan zelfs het kampioenschap binnengehaald worden. Om 14.00 uur wordt in Hooglanderveen gevoetbald tegen BFC uit Bussum.

  Kom allemaal kijken en het elftal ondersteunen!

  De Onder 23-01, het voorportaal voor de overstap naar het 1ste elftal, heeft een fantastisch kalenderjaar achter de rug. De competitie is opgedeeld in een najaars- en voorjaarscompetitie. In de najaarscompetitie werd het elftal al kampioen en promoveerde daarmee van de vierde naar de derde divisie.

  Nu wordt dit in het voorjaar van 2024 nog eens dunnetjes overgedaan. Promoveren naar de 2e divisie, en een eventueel kampioenschap in het verschiet. Mannen een geweldig jaar waar iedereen ongelofelijk trots op kan en mag zijn.

  Ik wil de begeleidingsgroep met trainers Stefan Bakker en Jeroen Jooren, Teammanager Marco Konstapel en grensrechter Dick de Wit van harte feliciteren met dit succes.

  Natuurlijk ook de felicitaties voor de gehele spelersgroep zelf. Klasse.

  In de komende seizoenen gaan wij veel van deze spelers terugzien in ons 1ste elftal. Nog 1 wedstrijd in de seizoen, sluit dit op gepaste wijze af. Bij een fantastisch seizoen hoort een fantastisch kampioenschap.

  Ik ben erbij! De rest van de leden zijn ook van harte welkom.

  Wim van de Boom

  secretaris-voetbalzaken@vvhooglanderveen.nl