• Het is nog minder dan een week voor het Amersfoortse voetbalkampioenschap op ons complex van start gaat. We zijn nog wel druk met de laatste voorbereidingen. Er staat komende week nog veel op de planning, maar we zitten goed op schema.

  Wist u dat we deze zomer gewoon zijn doorgegaan met de voorbereidingen. We hebben nu een heus evenementenplein op ons complex aangebracht tussen ons hoofdveld en kunstgrasveld 4.

  In samenwerking met Smink Infra, een nieuwe PLATINA business club lid, hebben we dit plein kunnen realiseren. De timing heeft natuurlijk alles met het AVK te maken, maar uiteraard gaan we als club nog veel meer plezier krijgen van dit plein bij eigen evenementen na het AVK als het thuistoernooi, het jeugdkamp of sponsorevents.

  Er is, getuige de onderstaande foto's, hard aan gewerkt met diverse vrijwilligers erbij.

  Om het ons later gemakkelijk te maken zijn er een waterleiding en een krachtstroomkabel naar het plein gebracht die eenvoudig vanuit de meterkast operationeel gemaakt kunnen worden wanneer dat nodig is. Dat betekende wel nu wat extra graaf een aansluitwerk. Dat verdient zich later dubbel en dwars terug.

  Oh ja, het speeltuintje is tijdelijk weg en komt na het AVK weer terug. Waarom? dat vertellen we later in deze nieuwsrubriek "Nog x dagen...". De fundering van het huisje zit er nog in en zal teruggeplaatst worden. De overige speel attributen waren stuk en daarvoor gaan we op zoek naar vervanging.

  Achter de verplaatste bankjes om het plein hebben we met Groen Natuurlijk nieuwe beplanting aangebracht. Na het AVK willen we op het plein nog meer aanbrengen door bijvoorbeeld grote bloembakken te plaatsen die alleen met een pompkar te verplaatsen zijn als er een evenement wordt georganiseerd.

  Het grove werk is gedaan, maar de opbouw van het AVK evenement gaat deze week gebeuren.

  Dus blijft de nieuwsberichten van je club volgen.