• Tussenstand Grote Club Actie 2021

Op 18 oktober zijn in totaal 1956 loten verkocht. Dat is 63% van het streefbedrag. Nog 1169 loten te gaan <<lees verder>>

• Het is vandaag D-day voor de opbouw. Het AVK bestuur gaat hun hospitality tent opbouwen. Wij gaan onze buitenbar opbouwen, inrichten en vullen. Ook het evenementenplein en onze kantine worden opnieuw ingericht. De entree, kassa’s en toegangspoorten worden opgezet.
    Vanavond start om 20:00 uur begint de voorverkoop van toegangskaarten. Enkele dag-kaarten kosten € 2,50 en een passe-partout kaart voor alle dagen kost 5, euro. U kunt tot 22:00 uur terecht in de kantine van de club. Het bespaart u tijd bij de eerste toegang en u kunt even kijken hoever we zijn met de opbouw.
    Sponsors en business club leden krijgen hun vrijkaarten toegestuurd.
    We hebben mooie prijzen voor de loterij op de openingsdag. Hoofdprijs een mountain bike beschikbaar gesteld door Mossink Fietsen. En zo zijn er nog meerdere prijzen beschikbaar gesteld voor de loterij. Maar daar meld ik morgen meer over, want we gaan nu de boel opbouwen.
    Daarom deze keer een kort berichtje.