Beste keepers, keep(st)ers en ouders,

We zijn alweer een aantal vrijdagavonden bezig met de keeperstrainingen voor de niet-selectie-keepers. De aantallen per groep zijn per avond verschillend, ook mede door afmeldingen vanwege ziekte, feestje of school, maar over het algemeen zijn we best tevreden maar is iedere nieuwe keeper van harte welkom, ook al gericht op de blik voor het volgende seizoen.

De laatste weken zijn we ook al bezig geweest met het doorschuiven van keepers naar een andere c.q. hogere groep om daar onder meer onder een grotere weerstand te trainen. Alleen de opkomst van de oudere groep van 19.00-20.00 uur is na de winterstop een tegenvaller, ook mede door enkele blessures.

Daarom is, in overleg met de andere trainers en keepers-coördinator Michel Martens, besloten tot de volgende wijziging.

De oudere groep van 19.00-20.00 uur gaat vanaf vrijdag 14 februari trainen van 18.00-19.00 uur. Deze groep zal worden aangevuld met enkele keepers vanuit de huidige groep 18.00-19.00 uur. Een enkele keeper is hiervan al op de hoogte, mogelijk een ander wordt komende vrijdag ingelicht.

Keeperstraining voorjaarsvakantie...
    De keep(st)ers moeten nog een week naar school en zijn dan i.v.m. de vakantie-koorts weer een weekje vrij. Er zullen ongetwijfeld enkele keep(st)ers op vakantie gaan, maar bij navraag bleek ook dat een aantal gewoon thuis blijft.

Voor de thuisblijvers organiseren we op vrijdag 21 februari 2020 een open training van 18.00-19.00 uur. Deze Open Training is geen verplichting en jongens en meisjes die mee willen doen zijn van harte welkom en het kost niets. Deze Open Training is voor alle leeftijden, dus van de 08 tot de oudste jeugdkeeper......we maken er gewoon een gezellig uurtje van.

En weet je soms een vriendje of vriendinnetje die ook keeper is, maar mogelijk bij een andere club, laat hem of haar maar gewoon een keer meetrainen.

En mocht je, of een van je ouders, nog vragen hebben....mail gerust naar : i.rehorst1@telfort.nl  of bel/sms naar 06-13717525

Wij hopen de 21ste op een goede opkomst en een leuk uurtje.

Met keepersgroeten van de keeperstrainers en hoofd-keeperstrainer van de vrijdagavond
    Inge Rehorst